No Fake News

No Fake News

Budafok, a fideszes gyűjtőhely

2019. szeptember 24. - Töhötöm Vitéz

Sebes Gábor, Szepesfalvy Anna, Gadácsi Miklós, Wohner Zsolt

Néhány azok közül, akik valahol megbuktak, vállalhatatlanná váltak, vagy éppen nem volt már rájuk szükség, de mint jó pártkádereket ki kellett menteni, felfelé kellett buktatni őket. Erre pedig úgy tűnik kiváló hely Budapest XXII. kerülete, Budafok-Tétény.

Sebes Gábor a XII. kerületben volt SZDSZ-es polgármester (a Fidesz támogatásával), de egy forrásmegosztási vita miatt vállalhatatlanná vált a kerülete és pártja számára is. Budafokon azonban tárt karokkal várták, így a csúfos bukás után 3 évvel már bizottsági tagként, egy év múlva fideszes képviselőként tevékenykedett a kerületben.  A 2018-as parlamenti választások után volt egy pillanatnyi kirohanása a korrupt fideszes rendszer ellen, de ez mára már a múlté, továbbra is védi mindenben a kerület vezetését.

Szepesfalvy Anna egykoron Újbudán töltött be főtanácsadói szerepet. Hogy mit tudhatott az akkor még csak 28 éves fiatal azt nem tudjuk, de a szentimreváros blog szerint nem kevés pénzt tett zsebre a tanácsaiért. Ezek a tanácsok mégsem lehettek túl hasznosak, mert rövid időn belül megváltak személyétől. A hölgy viszont valamit tudhat, mivel 2014-ben a kedvéért hoztak létre egy harmadik alpolgármesteri pozíciót Budafokon.

Gadácsi Miklós is a szomszédos Újbudáról érkezett Budafokra. A XI. kerületi Fidesz szervezet ki akarta zárni tagjai közül, ami végül nem történt meg, önként távozott és épült be a budafoki csoportba. Itt az önkormányzat társadalompolitikai koordinátora lett – jelentsen ez bármit is. Különböző sajtóorgánumokból úgy tudni, hogy Gadácsi nem tud igazolni semmilyen végzettséget, sokak szerint még érettségivel sem rendelkezik.

Wohner Zsolt, a Budafok-Tétényi Önkormányzat Városüzemeltetési Irodavezetői székét kapta meg azok után, hogy Tarlós István azonnali hatállyal kirúgta a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft éléről. A – többek között – ellene is indított büntetőügy azóta is folyamatban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://valodihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1715164200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gais 2020.03.26. 13:32:37

Jaj! Találkoztam én már ilyenekkel (egy nagyon öreg pasas vagyok). Akkor Orbánt úgy hívták, hogy Rákosi.
süti beállítások módosítása